Formatge Fresc

Elaboració
Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de cabra o vaca i coagulació enzimàtica.
Aspecte sensorial
És de color blanc, lletós i brillant. No presenta escorça definida. Pot ser salat o sense sal i presenta formes diverses: cilíndriques, tubulars, etc. A vegades es presenta cobert d'espècies com pebre, fines herbes…
Procés d'elaboració
S'elabora amb llet pasteuritzada a la qual s'addicionen sals de calci i qualla a una temperatura de 30-36°C. Durant mitja hora, com a mínim, per obtenir una quallada compacta, però no dura. Es talla la quallada i es deixa escórrer. Pot addicionar-s'hi sal o no.
Època de producció i compra
Es produeix durant tot l'any.
Mètodes de conservació
Al tractar-se d'un producte fresc, com el mató, necessita una temperatura de conservació de 2°C a 4°C.
Ex Fiscal: 2,51€
Ex Fiscal: 2,19€
Ex Fiscal: 4,42€
Ex Fiscal: 13,04€
Ex Fiscal: 20,86€
Ex Fiscal: 8,84€
Ex Fiscal: 19,16€
Ex Fiscal: 20,33€
Ex Fiscal: 1,78€
Ex Fiscal: 2,20€
Ex Fiscal: 2,24€
Ex Fiscal: 4,74€