Pollastre ecològic del Catllaràs, al Berguedà. Els pollastres arriben a l'explotació amb un dia de vida, i passen les tres-quatre setmanes de vida al galliner, amb l'estufa. A partir d'aquest moment, surten als patis durant el dia, per on passegen, piquen etc. L'alimentació es basa en cereal, ecològic i certificat, del Molí de Salelles (Manresa). Els pollastres s'engreixen fins als tres-quatre mesos, moment en el qual s'envien a l'escorxador. Hem optat per una varietat de pollastre híbrid de creixement lent, que ens arriba des de Llorenç del Penedès (GallSA). El tipus de pollastre és LabelRouge molt adaptable a terrenys rústics i per a la cria a l'aire lliure, i que té una vida molt més activa als patis. Els pollastres reben una vacuna al néixer, que els prevé de morir en massa per malalties aviàries. A banda d'aquest tractament no se'ls dona cap altra vacuna ni antibiòtic sota cap concepte. Se'ls apliquen tractaments a base d'infusions de diferents herbes amb propietats immunoestimuladores (romaní, timons, tarongina, sajolida, orenga).